Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölmarmara Hali'ndeki çalışmalar sona geldi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticinin ürünlerini yerinde ve sağlıklı bir şekilde satabilmesi için il genelinde başlattığı hal yenileme çalışmaları, Gölmarmara ilçesinde de son aşamaya geldi.

        Üreticinin ürünlerini sağlıklı yetiştirmesi, zamanında hasat yapabilmesi ve ürünlerinin zarar görmemesi için geniş yelpazede çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, hal depolarının 5957 Sayılı Kanun'da belirtilen standartlara ulaşması için il genelinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında Gölmarmara'da adeta atıl durumda bulunan ilçe halinde sürdürülen yenileme ve modernizasyon çalışmalarında sona gelindi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de, yenilenen hal binasında incelemelerde bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üreticiyle tüccarı buluşturacak hal depolarının koşullarının iyileştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gölmarmara İlçe Hali de, Büyükşehir Belediyemize geçtikten sonra 5957 Sayılı Kanun'da belirtilen standartlara uygun olmadığını gördük ve yenileme çalışması başlattık. Kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayarak, Gölmarmaralı üreticilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

        (SC-Y)

        04.04.2017 14:17:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler