Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler çim adam yapmayı öğrenecek

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Atakum ilçesinde minikler, çim adam yapımı atölyesinde uzman eğitmenler eşliğinde el becerilerini geliştirmeyi ve çim adam yapmayı öğrenecek.

        Nisan ayında Yeşilyurt AVM'ye gelen çocuklar her cumartesi-pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında tamamen ücretsiz olan ve bütün malzemelerini AVM'nin karşılayacağı, birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlıyor. Çim adam yapımı atölyesinde, çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde el becerilerini geliştirmeyi ve çim adam yapmayı öğrenecek. Tül çorap, çim tohumu ve bitki toprağı kullanarak oluşturulacak çim adamlar, daha sonra hareketli gözler, ağız, burun gibi materyaller kullanılarak süsleme yapılacak. Kendi zevklerine uygun çim adamlar tasarlayacak minikler ardından çim adamlarını evlerine götürebilecekler.

        30 Nisan Pazar günü; Yeşilyurt AVM Mini Club'ta geleneksel bir şölene dönüşen, Nisan ayında doğan küçük misafirlerimiz için hazırlanan doğum günü partisi düzenlenecek. Bir yandan doğum günü pastalarının mumlarını beraber üfleme fırsatı bulacak olan çocuklar bir yandan da palyaço ile doyasıya eğlenecekler.

        (SAM-SLH-Y)

        04.04.2017 15:04:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler