Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gültekin: "Yaptığımız çalışmaların meyvesini 16 Nisan'da toplayacağız"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, 16 Nisan'da yapılacak referandum çerçevesinde ilçedeki çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüklerini belirterek, "Yaptığımız çalışmaların meyvesini 16 Nisan'da toplayacağız" dedi.

        Gültekin, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylamasına az bir süre kala Mezitli bölgesi için yapılan çalışmalar ve anketlerde 'evet' oyunun önde olduğunu iddia etti. Hedeflerinin, yüzde 50'nin 'evet' oyu üzerinde olduğunu belirten Gültekin, Mezitli halkının bir kısmının kararsız olduğunu ve kararsızların da yavaş yavaş 'evet' oyuna yöneldiğini ifade etti. Gültekin, "Yaptığımız çalışmaların meyvesini 16 Nisan'da toplayacağız. Kararsız seçmenlerimizin önünü aydınlatarak onlara yol gösterici ışık olduk. Şu anda Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylamasında evet-hayır arasında kararsız kalan vatandaşlarımızın da yavaş yavaş 'evet'e yönelmeye başlamaları, yaptığımız çalışmaların olumlu sonuç vermeye başladığının bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

        Mezitli bölgesinin hassas bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Gültekin, şunları kaydetti: "Bazı mahallelerimizde hayır yönünde kalıplaşmış düşünce hakim. Biz yine de o bölgelerimizde çalışmalar yaparak vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin geleceğimiz için neden önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz."

        Bölücü terör örgütlerinin Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne karşı olumsuz tutum içinde olduklarının altını çizen Gültekin, şöyle devam etti: "Allah'ın izni ile 16 Nisan günü evet çıkarsa bölücü terör örgütleri başlarına geleceklerin bilincinde oldukları için bu sisteme karşı olumsuz tutum içerisindeler. Bu aslında Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin neden önemli olduğunun en açık göstergesidir. Dün Mersinimiz üzücü bir terör saldırısı ile sarsıldı. Bu saldırı can kaybı ile de sonuçlanabilirdi. Bu hain şer odaklarının ülkemizin üzerinden kirli ellerini çekmeleri için 'evet' mücadelemizi sürdürüyoruz. Bizim halkımız bunun bilincinde ve seçimlerini bu doğrultuda 'evet'ten yana kullanacaklarından hiç şüphemiz yok."

        (KYM-Y)

        04.04.2017 15:18:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler