Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köktaş: "Milletimiz güçlü bir 'evet' diyecek"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İnşallah milletimiz, 16 Nisan'da darbe ürünü ve ülkemizin önünü kesen bu anayasayı değiştirmek için güçlü bir 'evet' diyecek" dedi.

        Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına kısa bir zaman kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Meclis ve ilçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi üzerine açıklamalarda bulundu.

        İlçe meydanında banklarda oturan Vezirköprülülerin çay ikramını geri çevirmeyen Milletvekili Köktaş, her zaman gösterilen ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü hemşehrilerine teşekkür etti.

        Kendisine iletilen sorulara da yanıt veren Milletvekili Köktaş, 82 model anayasanın Türkiye'nin hızına yetişemediğini, yeni anayasa ve yeni sistemle birlikte arabanın motoru sıfırlanarak yoluna ve hedeflerine emin adımlarla gideceğini söyledi.

        Engellemelere rağmen

        Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti hükümetleri ile birlikte ülkemiz hizmet gördü. Türkiye'de İhracat, yatırım, üretim, eserler büyüdü. Bütün bunlar hayır diyenlere, engel çıkanlara, taş koyanlara rağmen milletimizi bize vermiş olduğu desteklerle yaptık. Yeterli mi değil tabiki daha iyi olması için gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. Türkiye 15 yıldır kontrollü bir hızla güçlü bir ilerleme sağlıyor. Lafların değil, icraatların mimarı AK Parti'yle çok yönlü kalkınma politikası sağlıklı bir şekilde uygulanıyor. Küresel ekonomik daralmalar, finansal dalgalanmalar, bölgesel ve geniş çaplı siyasi belirsizlikler, bütün bunları dikkatle takip ediliyor. Ülkemizin asgari düzeyde etkilenmesi için veya asgari düzeyde hiç etkilenmemesi için gerekli hassasiyeti de gösteriyor, istikametimizi buna göre çiziyoruz."

        "Her şeye hayır"

        Kendileri ülkenin önünü açmaya çalışırken birileri de bunlara 'hayır' diyerek tıkamaya çalıştığını vurgulayan Köktaş, "Hayır demeyi adet edinenler Marmaray'a, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne, Üçüncü Havalimanına, Avrasya Tüneline, bölünmüş yollara hayır dediler. Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde gelişmesini sağlayacak, milletimizin huzur ve refahını arttıracak ne kadar yatırım veya hizmet varsa hayır dediler. Şimdi de Türkiye'nin demokratik dönüşümünü engellemek için hayır diyorlar. İnşallah 16 Nisan'da milletimiz, darbe ürünü ve ülkemizin önünü kesen bu anayasayı değiştirmek için güçlü bir evet diyecek" şeklinde konuştu.

        (SAM-SLH-Y)

        04.04.2017 15:30:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler