Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de MHP lideri Alparslan Türkeş için lokma döküldü

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA) - MHP Denizli İl Başkanlığı tarafından 4 Nisan 1997 yılında hayatını kaybeden ve partinin eski genel başkanı olan Alpaslan Türkeş'in ölümünün 20'nci yıl dönümünde, lokma dağıtıldı.

        MHP Denizli İl Başkanlığı'nın önünde yapılan lokma hayrına MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Cafer Birtürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve partililer katıldı. Milletvekili Ayhan, Belediye Başkanı Subaşıoğlu ve İl Başkanı Birtürk, Fatiha okunduktan sonra vatandaşlara lokma ikram etti.

        Türkeş'i ölümünün 20'nci yılında rahmet ve şükranla andıklarını kaydeden Milletvekili Ayhan, "Türk milletinin manevi lideri Alpaslan Türkeş'i düzenlenen lokma hayrıyla anıyoruz. Türkeş, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün tehlikelerden korunması için çalışan ve strateji belirleyen bir liderdi. Siyasi krizlerin baş gösterdiği dönemlerde sağduyunun sesi olarak hareket eden, aşılmaz görülen sorunları sükunetle çözen biriydi. Onu rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

        Alparslan Türkeş'i anmak için burada olduklarını belirten MHP İl Başkanı Birtürk de, Türkeş'i ölümünün 20'nci yılında andıklarını kaydetti.

        (MT-

        04.04.2017 15:38:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler