Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarıcaoğlu: "Ülkemiz üzerindeki karanlık oyunlara hep bir ağızdan 'dur' demeliyiz"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "16 Nisan'da yapılacak referandumu çok iyi analiz etmeliyiz. Ülkemiz üzerindeki karanlık oyunlara hep bir ağızdan 'dur' demeliyiz" dedi.

        Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çakallı esnafını makamında ağırladı. Yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar için istişare ve değerlendirme toplantısı yapmak üzere Çakallı da bulunan esnaflar Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Esnafın bir kenti kent yapan en büyük kesim olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, "Çakallı'da bulunan siz değerli esnafımızın elbette ki ilçemiz için çok büyük yeri var çünkü Kavak denilince ilk akla gelen çakallı melemeni. Esnaflarımızın mutlu olması için belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Biz her zaman esnafımızın yanında olduk çünkü esnaf mutlu ise bu mutluluk tüm kente yayılır. Esnafımızın mutluluğu için çalışmalarımızı ilk günkü heyecanımızla sürdürüyoruz" diye konuştu.

        "Referandumu iyi analiz etmeliyiz"

        Sarıcaoğlu şunları söyledi: "16 Nisan'da yapılacak referandumu çok iyi analiz etmeliyiz. Ülkemiz üzerindeki karanlık oyunlara hep bir ağızdan dur demeliyiz. Yaşanılabilecek herhangi bir olumsuzlukta en büyük zararı esnaflarımız görecek, haliyle bizler göreceğiz. Bizim bu ülkeden başka ülkemiz yok. O yüzden ülkemize çok iyi sahip çıkmalı ve referandum sürecini çok iyi analiz etmeliyiz. Hayır diyen kesimi oturup bir düşünelim. Onlar ülkenin gelişmesini istemeyen kesimler bu yüzden hayır kampanyası yürütüyorlar. Bizler ise birlik olup bu konuda çok hassas davranıp güçlü bir ses ile evet diyelim."

        Sarıcaoğlu, Çakallı esnafı ile sohbet ettikten sonra onlarla toplu fotoğraf çektirdi.

        (SAM-SLH-Y)

        04.04.2017 15:50:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler