Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Kumluca'da görev dağılımı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Sarıkayalı

        ANTALYA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumluca ilçe teşkilatı olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptı.

        MHP Kumluca İlçe başkanı Yücel Kaplan, olağan genel kurulun ardından görev dağılımı yaptıklarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığına atandıklarını, geçen hafta ise olağan ilçe kongresi yaptıklarını belirten Kaplan, yeni yönetimde görev dağılımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Kaplan, "Kongreden bir hafta sonra mazbatamızı aldık. Ardından hemen görev dağılımı yaptık. Kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaret ettik. Şimdi hızlı bir şekilde sahaya inerek referandum çalışmalarını başlattık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ilimize gelecek. Bunun içinde çalışmalar başlattık" dedi.

        (RS-SÇ-Y)

        05.04.2017 09:19:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler