Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediyesi 'Deli Bayramını' halkla buluşturuyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, yıl içerisinde gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

        8 Nisan Cumartesi günü Germencik Belediyesi Konferans salonunda sergilenecek ''Deli Bayramı'' isimli 2 perdelik komedi oyununun yazarlığını Turgut Özakman, Yönetmenliğini ise Ali Aslan'ın yapıyor. Oyun 25 kişilik Aydın Sanat Etkinlikleri Merkezi (ASEM) ekibi tarafından sergilenecek.

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ''Germencik belediyesi olarak vatandaşımızı bu tür etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz. Cumartesi günü Bir Çok ilde farklı Tiyatro grupları tarafından gösterime sunulan Deli Bayramı isimli oyunu ASEM derneği tiyatro ekibi Belediyemiz Konferans salonunda sergileyecekler. Saat 20.30'da başlayacak Tiyatro oyununa Tüm Germencik halkını davet ediyorum. Bu tür etkinlikler için farklı projeleri olan vatandaşlarımızda Belediyemiz Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze davet ediyoruz ve bu projeleri katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuzu belirterek bizlerle paylaşmalarını istiyoruz'' dedi.

        Deli Bayramı isimli oyun 8 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da Germencik Belediyesi Konferans Salonunda sergilenecek.

        (MB-Y)

        05.04.2017 10:06:45 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler