Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı, Hestourex Fuarı'nda tanıtılacak

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA)- Döşemealtı Belediyesi, ilçenin tarihi, doğal ve kültürel değerlerini Sağlık Spor Turizmi, Kongre ve Fuarı'nda tanıtacak.

        Dışişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı bünyesinde, Gençlik ve Spor, Kültür ve Turizm, Ekonomi ve Kalkınma Bakanlıkları ile Antalya Valiliği'nin desteğiyle ANFAŞ'da düzenlenecek "Sağlık Spor Turizmi Kongre ve Fuarı Hestourex'e katılacak olan Döşemealtı Belediyesi, bölgenin tüm dinamiklerini tanıtmayı hedefliyor. 6-9 Nisan tarihleri arasında 150 ülkeden 2 bin sektör temsilcisinin katılması beklenen fuarda, Antalya'nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı'nın, kültürden sanata, alternatif spor olanaklarından doğal güzelliklerine kadar tüm özellikleri, 4 gün boyunca, yerli ve yabancı fuar ziyaretçilerine tanıtılacak.

        Fuarda, Döşemealtı ilçesindeki, Ariassos, Termessos, Evdihan, Kırkgözhan, Antik Döşemeyol, Güver Kanyonu, Karain ile Kocain Mağaraları ve tarihi su sarnıçların alternatif turizm açısından bölge ve ülke turizmine kazandırılması ayrıca Mesire alanları, Kırkgöz Doğal su kaynakları ile bölgenin kültürel olanakları anlatılacak.

        Döşemealtı ilçesini her platform da tanıtmaya çalıştıklarını söyleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "İlçemiz sürekli büyüyor ve gelişiyor, bölgemizin tanınırlığını, bilinirliğini arttırmak, tabi ve doğal değerlerini tanıtmak amacıyla ulusal ve uluslararası fuarlara katılıyoruz. Hestourex fuarında da İlçemizi en güzel şekilde tanıtmak istiyoruz" dedi.

        (SM-Y)

        05.04.2017 10:10:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler