Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konuk'tan Başkan Özaltun'a teşekkür plaketi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret etti.

        Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk'a şube ve bazı okul müdürleri eşlik etti. Belediye Başkanı Özaltun'a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verilen destek ve katkılardan ötürü eğitim camiası adına teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak tüm kurumlarla birlikte işbirliği ve koordine içerisinde hareket ederek ilçe geneline hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

        Bir süre önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beyşehir Belediyesi arasında imzalanan işbirliği protokolünü hatırlatan Özaltun, bu kapsamda belediyenin imkanlarını elverdiği ölçüde eğitim kurumları için seferber ettiklerini söyledi. Bu anlamda ilçeye bağlı 67 mahalledeki farklı okulların bahçelerinin güzelleştirilmesi adına belediye olarak birtakım çalışmalar içerisine girdiklerini aktaran Özaltun, öğrencilerin kullandığı alanlara bank ve kamelyalar yerleştirerek, duvar düzenlemeleri yaparak onların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

        Bulundukları makamların gelip geçici olduğunu sürekli dile getirdiklerini, bu makamlara gelecek olanların da çocuklar olduğundan hareketle eğitim noktasında gelecek nesillere yönelik proje ve çalışmalara ayrı bir önem verdiklerinin belirten Başkan Özaltun, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başarılı çalışmaları sayesinde şu anda ilçemiz gerçekten eğitim noktasında altın çağını yaşıyor ve en önde ilçeler arasında yer alıyor.Bu durumdan ziyadesiyle çok mutluyuz ve eğitim camiamızla gurur duyuyoruz. Belediye olarak da yürütülen bu çalışmalara destek anlamında katkılar sunmaya çalışıyoruz. Sosyal projeler üretip, okul bahçelerinde güzelleştirmeler yapıyoruz. İşte, bu sosyal ve kültürel projelerden birisi de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz dergi çalışması. Milli Eğitim Müdürlüğümüz önderliğinde bir kurumsal çalışma yaparak, yayınlanan yıllık dergi çalışmasına belediye olarak da katkı sağladık. İnşallah, bu dergide İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu faaliyetler, bu yayınla birlikte ilgili bireylere ve vatandaşlarımıza duyurulmuş olacak. Beyşehir Belediyesi olarak, ana gayemiz; daha sağlıklı, bilgili ve kültürlü nesiller yetiştirmektir. Yeni 15 Temmuz'lar görmemek için yeni nesillerimize daha çok eğilmemiz, eğitimine daha çok önem vermemiz gerektiğini görüyoruz. Bu anlamda, eğitim gönüllülerimize, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (US-AH-Y)

        05.04.2017 10:45:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler