Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYGEM başarıdan başarıya koşuyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Eğitimde fırsat eşitliği'' ve ''BEYGEM ile eğitime tam destek'' ilkeleriyle yola çıkan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), YGS 2017'de büyük bir kitlesel başarıya imza attı. 2017 YGS'ye giren 463 BEYGEM öğrencisinin yüzde 93'ü barajı geçti.

        Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi, ilçe öğrencilerinin başarı standardını yukarı çekmek için uzman eğitimci kadrosu ile yoluna devam ediyor. Önemli başarılar elde eden BEYGEM, gençlerin hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor. BEYGEM öğrencisi Nazlı Karaosmanoğlu, bireysel başarı sıralamasında 2 bin 712'inci olarak Beylikdüzü Belediyesini gururlandırdı. Beylikdüzü'nde eğitim standardını yükseltmek, gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla ortaöğretim, lise ve mezun öğrencilere yönelik eğitim veren BEYGEM'de öğrenciler, 2017 LYS için tıp, hukuk, eczacılık ve mühendislik hedefi ile çıtayı yükseltti.

        (HB-CC-Y)

        05.04.2017 11:47:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler