Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbuğ anıldı

        (Fotoğraflı)

        Salih Bakıcı

        BURSA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Alparslan Türkeş, ölüm yıldönümünde Bursa'nın İnegöl ilçesinde anıldı.

        Parti binası önünde düzenlenen programa MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir ve partililer katıldı. Parti önünde kurulan stantta pişirilen lokmalar, yoldan geçen vatandaşlara ikram edildi. Kadın Kolları Başkanı Zeynep Torun, "4 Nisan 1997 tarihinde fani hayattan ebedi aleme arkasında gözü yaşlı milyonlar bırakarak geçen merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'i anıyoruz. Merhum Vefatının üzerinden 20 sene geçmesine rağmen, kendisine karşı beslediğimiz sevgi hiç azalmamıştır. Sahip olduğumuz bağlılık ve sadakat hiç eksilmemiştir. Bilinmelidir ki, başbuğumuz 80 yıllık hayatının hemen hemen tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanıdır. Attığı her adımı millet yararına, söylediği her sözü vatan lehinedir. Milliyetçi bir kılavuz ve Türk-İslam medeniyetinin yılmaz bir savunucusudur. Tek kenarlı bir zamanın dar hücrelerine sıkışmayacak kadar geniş ufuklu, engin bakışlı ve çok yönlü siyaset ve devlet adamıdır" dedi.

        (SB-MŞ)

        05.04.2017 12:06:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler