Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü'ye bir birincilik daha

        - İnönü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ahmet Emin Koyuncu, Arapça Şiir Okuma Yarışması'nda birinci oldu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Eskişehir'de imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen Arapça Şiir Okuma Yarışması'nda birinci olan İnönü İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ahmet Emin Koyuncu'yu ödüllendirdi.

        Bir hafta önce oryantiring sporcularının İnönü'ye getirdiği iki dalda şampiyonluk madalyasının ardından ikinci bir madalya daha geldi. Eskişehir'deki bütün imam hatip ortaokulları arasında düzenlenen Arapça Şiir Okuma Yarışması'nda İnönü İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ahmet Emin Koyuncu Eskişehir birincisi oldu. Koyuncu'ya, çalışmalarında Arapça öğretmeni ve aynı zamanda İlçe Müftüsü Şenol Şahin büyük katkı bağladı. Ahmet Emin Koyuncu, bundan sonraki bölge yarışmalarına katılma hakkı kazandı.

        Belediye Başkanı Kadir Bozkurt; Eskişehir genelinde İnönü'nün ismini duyuran öğrenciye tablet hediye ederek, bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür etti.

        (İHA-MET-Y)

        05.04.2017 12:28:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler