Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tonya'da yatırımlar masaya yatırıldı

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Belediye Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda Büyükşehir Belediyesinin ilçede gerçekleştirdiği, sürdürdüğü ve programladığı çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, Tonya'da altyapıdan üstyapıya her alanda son derece önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

        Toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdikleri istişarelerin önemine değinen Gümrükçüoğlu, "Her yılın kışından çıkıp bahara başladığımızda malumunuz olduğu üzere su kanalizasyon idaremizin, fen işlerimizin, destek hizmetlerimizin sahada çalışma mevsimi başlıyor. Bu, kar yağana kadar devam ediyor. Bizde her yılın başında ilçelerimizi ziyaret ederek sizlerle toplanıp durum değerlendirmesi yapıyoruz, taleplerinizi topluyoruz. İlçe belediyelerimiz ile bunları değerlendirerek sonrasında mutabık bir şekilde sahada çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

        Değerlendirmelerinde büyükşehir statüsündeki illere verilen maliye paylarının 16 Nisan'daki halk oylamasının ardından yeniden düzenleneceğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bunun sözünü bizlere verdi. Geçtiğimiz hafta şehrimizi ziyaret eden Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli de bu konuyla ilgili gerekli hazırlığın yapıldığını söyledi. İnşallah bu düzenlemenin yapılmasıyla gelirimiz artacak ve bu geliri sahaya daha fazla hizmet olarak yansıtacağız. Böylece hep birlikte daha büyük çalışmalara imza atacağız" diye konuştu.

        (OK-ÖS-Y)

        05.04.2017 12:32:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler