Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tabela yanlışına AK Partili Kaya el attı

        (Fotoğraflı)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, Gaziemir yol ayrımındaki şehir tabelasında Selçuk yerine sadece Efes yazılması ve ayrıca Efes'in de Menderes ilçesine yön verilmesi tepki görürken, sorun AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın girişimleriyle çözüldü.

        İzmir-Gaziemir yolu üzerinde bulunan yön tabelalarında, sadece Efes'in bulunmasına ve Efes'in de Menderes güzergahına yönlendirmesi özelikle sosyal paylaşım sitelerinde tepki gördü. Durumdan haberdar olan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen da, konuyu AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya aktardı. İlgili kurumlarla sıcağı sıcağına görüşen Kaya, durumu düzeltmelerini rica etti. Yapılan görüşmenin ardından da kısa bir süre sonra yön tabelasında düzenleme yapılarak Selçuk yazısı eklendi. Yazının yanlış olan yönü de, ekipler tarafından değiştirildi.

        (NÖS-HG-Y)

        05.04.2017 14:30:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler