Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dindarlı Mahallesinin göleti temizlendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl'ün Dindarlı mahallesinde hayvan içme suyu göleti temizlik çalışması yaptı.

        İl genelinde kırsal hizmetlerine aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan içme suyu göleti temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sarıgöl'ün Dindarlı mahallesinde bulunan hayvan içme suyu göletinde temizlik çalışması yapıldı. Yapılan çalışmaların il genelini kapsadığını belirten Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, "Manisa genelinde üreticinin yüzünü güldürmek için projeler üretiyoruz. Hayvan içme suyu göletlerinde de temizlik çalışması yapılıyor. Sarıgöl ilçesi Dindarlı mahallesinde bulunan gölette de temizlik yapıldı. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

        (AY-Y)

        05.04.2017 14:54:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler