Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Abdullah Kırkık, edebiyat sohbetleri ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Yazar Abdullah Kırkık Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivalinde Edebiyat Sohbetleri konulu söyleşi yaptı.

        Kuyucak İlçesi emekli Milli Eğitim Müdürü ve yazar Abdullah Kırkık ''Edebiyat Sohbetleri'' konusunda Nazilli Belediyesi 8.Kültür Sanat Edebiyat Festivali kapsamında bir konferans vererek kitaplarını nasıl yazdığını anlattı. Konuşmasında yazdığı kitaplardan para kazanmadığını, bazı kişilerin kendisine "Hocam, para kazanılacak bir iş yapsaydınız'' dediğini ifade eden Abdullah Kırkık ''Kitap yazmak güzel bir şey, herkesin anılarını kaleme almasını ve kitap yazmasını isterim'' dedi.

        Konuşma sonrası Vedat Tuğrul, Abdullah Kırkık'a bir buket çiçek ile içinde Nazilli'de yetişen ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu.

        (OD-MB-Y)

        06.04.2017 07:23:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler