Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı ASKF'den Ahmet Sağın için taziye mesajı

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Ağrı Spor'un eski başkanlarından Ahmet Sağın'ın vefatı dolayısı ile başsağlığı mesajı yayınladı.

        Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Ağrı Spor'umuzun en başarılı yıllarında imzası bulunan, spor camiasının Ahmet abisini kaybettiğimizin haberi ile üzüldük. Son dönemlerinde rahatsızlığı sebebi ile İstanbul'da tedavi gören Ahmet Sağın, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 5 Nisan 2017 günü hayata gözlerini yumdu. Ağrı'da spor alanında yaptığı hizmetlerle kendisine Efsane Başkan lakabı takılmış, binlerce Ağrıspor taraftarının gönlünde taht kurmuştu. Cenazesi Merkez Caminde kılınacak öğlen namazını müteakip vasiyeti üzerine anne ve babasının da mezarının bulunduğu sanayi Mezarlığına defnedilecektir. Merhum Ahmet Sağın'a yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesi gibi gördüğü tüm spor camiasına başsağlığı dileriz"denildi.

        (AG-Y)

        06.04.2017 08:57:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler