Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'de referandum çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari'de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi referandumu için partilerin çalışmaları devam ediyor.

        Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, 23. Dönem Milletvekili Abdülmuttalip Özbek, AK Parti Hakkari Eski İl Başkanı Osman Kızılban, Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Akgül, Yüksekova ilçesine bağlı Kadıköy, Dedeler, Beşatlı ve Dara köyleriyle bağlı mezraları ziyaret etti. Diri Aşiretinin kanaat önderi H. İdris Öner'i ziyaret ettikten sonra Şemdinli ilçesine geçen heyet, burada Güzelkonak köyünde ikamet eden Gerdi Aşireti kanaat önderi Şadi Töre ve aşiret mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Keskin ve beraberindekiler, daha sonra Çevrekapı ve Durak köylerini de ziyaret ederek eski milletvekili ve kanaat önderi Hakkı Töre ile görüştüler.

        Başkan Keskin, 7 Nisan'da Yüksekova ilçesini ziyaret edecek Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı mitinge ise herkesi davet etti.

        (FT-MSA-Y)

        06.04.2017 10:41:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler