Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele Belediyesi'nin hizmet filosu güçleniyor

        (Fotoğraflı)

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Görele ilçe Belediyesi, hizmetlerini daha kaliteli yapabilmek için araç filosunu genişletiyor.

        Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için hibe ve mali bütçeden bir adet hafriyat kamyoneti, çöp kamyoneti, mini çöp kamyoneti, 2 adet 4x4 pick-up araç ve bir adet 5,5 ton ağırlığında ekskavatörü ilçeye kazandırdı. Hizmet filosu şemasının verimli atılımlarla tazelendiğini belirten Başkan Erener, "Belediyemiz hizmet filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Filomuza Türkiye Belediyeler Birliği'nden hibe vasıtası ile bir adet hafriyat kamyoneti, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan yine özdeş hibe aracılığı ile çöp kamyoneti ilave edildi. Belediyemiz mali bütçesinden toplamı 502 bin lira maliyeti olan 2 adet 4x4 pick-up, 5,5 ton ağırlığında mini ekskavatör ve mini çöp kamyoneti temin edildi. Vatandaşlarımıza her kanattan hizmet sunabilmek gayesi ile hizmet filomuzu verimli hale getirmeye, tazelemeye ve yenilemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (OK-ÖS-Y)

        06.04.2017 10:50:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler