Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Pınarbaşı eveti anlatıyor

        - Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı:

        - "Sandıktan çıkacak güçlü evetle ülkemiz daha da güçlenecek"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, anayasa değişikliği paketinin oylanacağı 16 Nisana sayılı günler kala, sandıktan çıkacak evet ile nelerin değişeceğini, yeni yönetim sisteminin Türkiye'ye neler kazandıracağını ilçe halkına anlatmaya devam ediyor.

        Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantılarda, anayasa değişikliği paketinde yer alan 18 madde hakkında tek tek vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Pınarbaşı, referandum tarihi yaklaştıkça çalışmalara da hız verdi. AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ile birlikte sık sık esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, hemen hemen her akşam partisinin ilçe başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek, anayasa değişikliğinin önemini anlatıyor.

        "Türkiye'nin yarınları için evet"

        Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, anayasa değişikliğini anlatırken yaptığı konuşmalarda, Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin, Türkiye'nin refahı, huzuru ve mutluluğu için gerekli bir yönetim sistemi olduğunu ifade etti. Pınarbaşı, 16 Nisanda oylanacak anayasa değişikliği paketinin, asıl Türkiye'nin yarınları için önemli olduğunu belirterek, yeni sistemin, Türkiye'yi hedeflerine daha hızlı ulaştıracağını kaydetti. Pınarbaşı, "Getireceğimiz sistem, istikrarlı ve güçlü iktidarların devamının yolunu açacak. Referandumdan çıkacak güçlü 'evet', ülkemizi daha güçlü yapacak" dedi.

        Türkiye her alanda güçlü olmalı

        Dünyadaki tüm mağdur ve mazlumların sesi konumundaki Türkiye'nin her daim güçlü olması gerektiğinin altını çizen Pınarbaşı, "Bu ülke her zaman güçlü olmalı. Tarımda, sanayide, sağlıkta, ticarette, her alanda güçlü olmalı. Çünkü dünyada başı sıkışan Türkiye'nin kapısını çalıyor. Ama Allah korusun Türkiye bir sıkıntıya düşse kapısını çalacağı bir yer yok. O yüzden, Türkiye'nin sadece bölgesinin değil, dünyanın lider ülkelerinden birisi olmasını istiyorsak, yönetim sistemimizi ona uygun hale getirmemiz lazım. Bu sebeple bir olmalıyız, beraber olmalıyız ve el birliği ile ülkemizi büyütmeliyiz" diye konuştu.

        (Şİ-SD-Y)

        06.04.2017 10:51:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler