Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üreticilere adaçayı fidesi dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde üreticilere projeli bedelsiz takriben 150 da alanda Adaçayı fidesi dağıtımı yapıldı.

        Şarköy ilçesine bağlı Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde üreticilere Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından projeli bedelsiz takriben 150 da alanda Adaçayı fidesi dağıtımı yapıldı. Dağıtımda Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca da yer aldı. Çiftçilerle konuşmasında İl Müdürü Sarıkoca, "Adaçayı projemize ilk olarak geçen yıl başlanmıştı. Üreticilerimizin geçen yıl projeden çok memnun kalmaları ve projenin başarılı olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. O memnuniyet neticesinde bu yıl aynı projeye devam ettik. İlaçsız gübresiz sadece doğal yöntemde yetiştiren bu Adaçayları artık piyasada Gaziköy adıyla anılır olduğunu öğrenmek güzeldi. Yetiştiricilerimize bol kazançlı diliyoruz. Yeter ki onların yüzleri gülsün, biz onların her daim yanlarındayız" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        06.04.2017 10:54:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler