Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayatürk ve Soğanda'dan referandum çalışması

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

        Milletvekili Kayatürk ve Başkan Soğanda, sabah erken saatlerde beraberlerindeki partililerle Özalp ilçesine gelerek partililerle bir araya geldi. Kayatürk ve Soğanda, daha sonra Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar ve ilçe teşkilatıyla Dorutay, Çubuklu, Aksörgüç, Seydibey, Hacıali, Sağmalı ve Çırak mahallelerini gezdi. Mahallelerde muhtarlar ve vatandaşlarla Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini konuşan Milletvekili Kayatürk ve Başkan Soğanda, mahallelerin sorun ve sıkıntılarını da görüşerek çözüm aşamasında yapılacakları konuştu.

        Köy ziyaretlerinin ardından Saray ilçesine geçen Kayatürk ve Soğanda, burada İlçe Başkanı Şeref Çevik ve Saraylılarla bir süre görüştüler. İlçe merkezindeki esnafları da gezen Kayatürk ve Soğanda, Özalp ile Saray ilçesinde güçlü bir 'evet' çıkacağına inançlarının tam olduğunu belirttiler. Merkez kahvehanesinde vatandaşlarla çay içip sohbet eden heyet, daha sonra Erçek Mahallesi'nde de taziyede bulundular.

        (MSA-Y)

        06.04.2017 11:50:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler