Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Taş'dan kaymakamlara iadeyi ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'ın Söğüt ve Pazaryeri kaymakamlarına yaptığı iadeyi ziyaretinde; Söğüt Şenlikleri, Tarih Sempozyumu ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulu ile ilgili konular istişare edildi.

        Rektör Taş ilk olarak Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay'ı ziyaret etti. Önümüzdeki Eylül ayında yapılacak Söğüt Şenlikleri'yle ilgili bir değerlendirme yapan ikili, şenliklerin önceki yıllarında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından organize edilen tarih sempozyumunun bu sene yeniden düzenlenmesi konusu istişare edildi. Ziyaret sonunda Prof. Dr. İbrahim Taş, Kaymakam Berkan Sönmezay'a üzerinde 15 Temmuz Şehitleri'nin isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı tablo hediye etti.

        Ardından Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır'ı makamında ziyaret eden Rektör Taş, Pazaryeri Meslek Yüksekokulunun durumuyla ilgili istişarede bulundular. İşbirliği kurulabilecek konular hakkında değerlendirme yapan ikiliden Rektör Taş, Kaymakam Sağır'a, üzerinde 15 Temmuz Şehitleri'nin isimlerinin yazılı olduğu ay yıldızlı tablo hediye etti.

        (CKT-MET-Y)

        06.04.2017 12:02:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler