Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz geldi asfalt çalışmaları hız kazandı

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentte bulunan cadde ve sokaklara asfaltlama ve yamalama işlemlerine başladı.

        Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile kış ayı içerisinde ilçede bozulan asfaltların yeniden onarılması ve yeni asfaltlama çalışmaları için start verdi. Önceki gün Kayapınar Mahallesinden çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekipleri ardından diğer mahallelerde de çalışmalarına devam edecek.

        Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yaz aylarının başlaması ile birlikte ilçemizde üst yapı ve çevre düzenlemeleri konusunda çalışmalarımız başladı. Kış aylarında bozulan yollarımızı vatandaşlarımızın daha rahat kullanması için yol bakım onarım çalışmalarımız başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde başlayan asfaltlama ve yama çalışmaları Kayapınar Mahallemiz de devam ediyor. Bozulan yollarımızı en iyi hale getireceğiz" dedi.

        (RFK-Y)

        06.04.2017 12:38:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler