Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünye "Vatan sana kanım feda" dedi

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Kızılay ile Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Vatan Sana Kanım Feda" sloganlı kan bağışı kampanyası düzenledi.

        Saat 08.30'da başlayan kampanyada ilk kan veren Okul Müdür Yardımcısı Uğur Baki oldu. İki gündür hummalı bir çalışma yapan ekip kendi aralarında kampanyayı daha renkli hale getirmek için ilk kan veren kişiye bal vereceklerini açıkladı. İlk kan veren Uğur Baki de balın sahibi oldu.

        Mehmet Necati Vidinli Teknik ve Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kulübü Başkanı Oktay Kaynar, sözlerinde durduklarını ve ilk kan veren kişiye balı hediye ettiklerini söyledi. Okul Müdür Yardımcısı İsmail Baki ve eşi Vesile Baki de el ele tutuşarak birlikte kan verdi.

        Kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Okulun Kan Bağışı Kulübü'nün organize ettiği "Vatan Sana Kanım Feda" sloganıyla başlattığı kampanyaya şu ana kadar 600'ün üzerinde bir katılım olduğunu söyleyen Okul Müdürü İbrahim Elibolca, "Okulumuzda ilk defa bir kan bağış kampanyasını gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar 600'ü geçen bir katılım olduğunu görüyoruz. Bu sayının gün içerisinde daha da artabileceğini tahmin ediyorum. Tabii ki her bağış bir hayat demek bizler için. Öğrencilerimin ve diğer arkadaşlarımın katkılarıyla yürüttüğümüz kampanyamızın akşama kadar devam ettireceğiz. Emeği geçen Oktay Kaynar, Hanife Arslan ve Hacer Coşkan arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

        (HA-SLH-Y)

        06.04.2017 12:50:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler