Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FIAP'den Büyükçekmece'ye ödül

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Fransa merkezli Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP), Büyükçekmece Belediyesi'nin Uluslararası Fotoğraf Yarışmasını "Bronz Madalya" ile ödüllendirirken, Büyükçekmece Belediyesi Altın Köprü Halk Dansları Topluluğu'nun folklorcuları da elde ettikleri başarıyla Büyükçekmece'nin gururu oldu.

        Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece elde ettiği başarılara yenilerini ekledi. Büyükçekmece Belediyesi'nin Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali Kapsamında 8 yıldır Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle sürdürdüğü, Uluslararası Fotoğraf Yarışması, FIAP tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi. Bronz madalyayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e takdim eden BÜFOD Başkanı Hürriyet Akın, Uluslararası Büyükçekmece Fotoğraf Yarışması'nın altın madalya kazanmayı hak ettiğini ancak FIAP'ın 10 yıl kuralına takıldığı için bronz madalya ile ödüllendirildiğini belirtti.

        Halk oyunlarında çifte kupa

        Öte yandan, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Marmara Bölgesi Halk Oyunları Yarışması'nda Büyükçekmece'yi temsil eden Büyükçekmece Belediyesi Altın Köprü Halk Dansları Topluluğu, minikler kategorisinde ikinci ve yıldızlarda ise üçüncü olma başarısı elde etti. Büyükçekmece'nin başarılı folklorcuları kupalarını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e takdim ettiler.

        "Başarı bizi daha da motive ediyor"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin kültür ve sanat alanında her geçen gün çıtayı daha çok yükselttiğini belirterek, "Böylesi önemli başarılar bizi hem gururlandırıyor, hem de daha çok motive ediyor. Emeği geçen herkese şahsım ve Büyükçekmece ailem adına teşekkür ediyorum" dedi.

        (HB-ÖK-Y)

        06.04.2017 13:56:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler