Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel Eğitim Uygulama Merkezi özel insanları eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte gönüllerince doyasıya eğlenme imkanı buldu.

        Nevşehir Özel Eğitim Uygulama merkezinin Özel Öğrencileri için Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzik dinletisi düzenlendi.

        Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik ekibinin seslendirdiği şarkı ve türküler eşliğinde gönüllerince eğlenen Özel İnsanlar, zaman zaman da tempoya ayak uydurarak oynadılar.

        Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinin de katıldığı etkinlik yaklaşık 1 saat süre ile devam etti.

        Özel Eğitim Uygulama Merkezi yönetici ve öğretmenleri, kendileri için düzenlenen bu etkinlikten dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür ettiler.

        (COŞ-AÖ-Y)

        06.04.2017 14:50:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler