Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul ve Gebze'den görevlendirme yapılan Silvan Belediyesine yardım

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli'nin Gebze Belediyesi tarafından, Kanun Hükmünde Kararname ile görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesine malzeme desteği yardımında bulundu.

        İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli'nin Gebze Belediye Meclisinin, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Hakkari, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile "kardeş şehir" olmasını öngören protokolü kabul etmesinin ardından, söz konusu belediyelerle iş birliği ve yardımlaşma arttı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Adem Çelik, "İBB ve Gebze, söz konusu belediyelere, hizmetlerin hızlı ve kolay yürütülmesi için tecrübe paylaşımı yaparken teknolojik ekipman, araç, iş makinesi park ve spor malzemeleri gibi ihtiyaçlar için destek oluyor. Bu kapsamda İBB ve Gebze Belediyesinin bize göndermiş oldukları park malzemeleri ilçedeki parklara, cami avlularına ve değişik alanlara yerleştirildi. Kalan Diğer malzemelerimizi de ilçemizin değişik yerlerinde yapılacak olan park alanlarına ve sosyal alanlara yerleştirilecek. Silvan'ımızın hak ettiği hizmete kavuşması için çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Bu vesile ile kardeş İBB, Gebze Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

        (YB-MP-Y)

        06.04.2017 16:23:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler