Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DTSO, DÜ ve savcılık ortaklığında ağaç dikimi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Dicle Üniversitesi (DÜ) ile Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından ağaç dikimi etkinliği düzenlendi.

        Etkinliğe, DÜ Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Alper Tunçer, Cumhuriyet Savcısı Fatih Seyfi Moroğlu, Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin Güngör, DTSO Başkan Yardımcıları, Mesut Altın ve Metin Aslan ile çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinlikte konuşan DÜ Rektörü Gül, DTSO ve Cumhuriyet Başsavcılığı ile birlikte gerçekleştirilen hatıra ormanlarının çok güzel ve yerinde bir faaliyet olduğunu belirterek, üniversite olarak kentin tüm dinamikleri ile birlikte başarılı çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

        Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Alper Tunçer, yapılan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen hatıra ormanında emeği geçenlere teşekkür etti.

        DTSO Başkan Yardımcısı Mesut Altın ise, "Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje çerçevesinde gerçekleştirilen 'DTSO AB Bilgi Merkezi Hatıra Ormanı'nın en önemli amacı, gençlerimize ve insanlarımıza çevre ve ağaç bilincinin kazandırılmasıyla birlikte gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmaktır" dedi.

        Etkinlik ağaç dikimiyle sona erdi.

        (İHA-MP-Y)

        06.04.2017 17:38:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler