Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Kadın Kolları Hekimhan'da 'hayır' çalışması yaptı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - CHP Malatya İl Kadın Kolları üyeleri, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Hekimhan'da, 'hayır' çalışması yapan İlçe Kadın Kolları üyelerine destek oldu. Referandum çalışmasına Battalgazi Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

        CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ve yönetimde görev alan kadınlar, 16 Nisan referandumu hakkında halkı bilgilendirmek için Hekimhan'da 'Hayır' turuna çıktı. Hekimhan'da mahalle mahalle, ev ev dolaşan CHP'li kadınlar, halka niçin 'Hayır' oyu kullanmaları gerektiğini anlattılar. Mimar Sinan, İstasyon, Kocaözü mahallelerinde sürdürdüğü çalışmalarda ev ziyaretleri de yapan CHP Kadın Kolları üyeleri, girdikleri her evde broşür dağıtarak ve sohbet ederek Hekimhanlı'ları bilgilendirdi. CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, "Bu hafta Hekimhan'daki 'Hayır'lara odaklandık. Adım adım, yorulmaksızın evleri dolaşıyoruz. Kadın kollarının yaptığı, çok emek gerektiren bir iş. Sadece broşür dağıtıp gitmiyoruz. İnsanlarla sohbet ederek onlara 'Hayır'ın bilgisini veriyoruz. Bu yüzden işimiz çok önemli Hekimhan'dan Hayır çıkacağından da eminiz" diye konuştu

        (MT-SD-Y)

        06.04.2017 17:55:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler