Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek belediyesinden aylık meclis toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - Devrek Belediye Meclisi 2017 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 9 gündem maddesiyle gerçekleştirdi

        Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan meclis toplantısı, Mustafa Semerci Başkanlığında toplanarak Nisan ayının gündem maddelerini görüştü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Belediye Meclisimizin 2017 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Belediye encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, belediye başkanının 2016 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, denetim komisyonu 2016 yılı raporunun görüşülmesi, imar komisyonu kararlarının görüşülmesi, ilçenin Yeni Mahalle Karakök Sokak ve Karşıyaka Mahallesi İmam Hatip Sokak'ta yol genişletilmesi için imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, ilçenin muhtelif cadde ve sokaklarında asfalt yol yapımı işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması talebinin görüşülmesi, Devrek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yapım ve düzenleme işlerinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması talebinin görüşülmesi, ilçenin içme suyu iyileştirme çalışmaları için ultra filtrasyon tesisi yapımı işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması talebinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

        (FE-RFK-Y)

        06.04.2017 18:08:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler