Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 Boyutlu Çanakkale Çizgi Filmi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan ve Çanakkale Zaferi'ni anlatan ilk çizgi film olma özelliği taşıyan Çanakkale Geçilmez'in ilçedeki okullarda gösterilmesini sağlıyor.

        Ümraniye Belediyesi, kendi bünyesindeki kültür merkezleri ve bilgi evlerinde eğitim faaliyetlerini zengin içerikli takvimlerle gerçekleştirmesinin yanı sıra; okullardaki faaliyetleriyle de eğitimi öğrencilerin ayağına götürüyor. Yazar ve hocaları okullarda öğrencilerle buluşturmanın yanı sıra ilçedeki okullarda birçok tiyatro ve film gösterimi de yapan belediye; ay boyunca Çanakkale Geçilmez çizgi filmini öğrencilerin izlemesini sağlayacak.

        Çanakkale Zaferi'ni anlatan ilk çizgi film olma özelliğini taşıyan filmin 3D gösterimleri Çanakkale Zaferi'nin yalnız anma günleri ve haftalarında değil; yılın her döneminde yeni nesle anlatılması ve aktarılması açısından önem arz ediyor.

        (YM-ÖZ-Y)

        06.04.2017 18:16:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler