Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nihat Hatipoğlu Küçükçekmece'de kutlu doğum özel etkinliğine katıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Faruk Sarıkoç

        İSTANBUL (İHA) - Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen kutlu doğum özel programına katıldı. Programda birçok vatandaş Hatiopğlu'nu dinlerken duygu dolu anlar yaşadı.

        Küçükçekmece Belediyesi düzenlediği kutlu doğum özel programında Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde vatandaşlar ile buluştu. Programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan vatandaşlar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na yoğun ilgi gösterdi, salonda oturacak yer kalmadı. Kimi vatandaşlar ise salonun dışında kurulan ekranlardan programı izleyebildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Hatipoğlu'nun sahneye çıkarak Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in hayatından kesitleri katılımcılarla paylaşması ile devam etti. Bir çok vatandaş program sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Program sonunda vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından gül suyu hediye edildi.

        (AFS-YM-ÖZ-Y)

        06.04.2017 23:45:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler