Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Yardımcısı Yegin Adilcevaz'da

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, Bitlis'in Adilcevaz ilçesini ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un daveti üzerine ilçeye gelen Yegin, Belediye Konuk Evi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Gürsoy, "İlçemiz, Süphan Dağı eteklerinde yer alan ve Van Gölü'ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla yeşille mavinin bir arada bulunduğu güzel bir ilçedir. İlçemiz, bölgemizin en huzurlu yerlerinden biridir. İlçemiz, tarihi yapıların ve doğal güzelliklerinin yanı sıra tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir. Bu güzel ilçemizin hak ettiği yerlere gelebilmesi için belli başlı sorunlarımıza rağmen var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu güzel ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ise, Adilcevaz'a gelmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Adilcevaz ilçemiz gerçekten çok güzel bir yer. Gördüğümüz kadarıyla belediyemizin belli başlı sıkıntıları var. Ancak bu güzel ilçeye hizmet etmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Aynı zamanda hükümetimizin bu tür yerlere pozitif bir destek sağlaması gerekmektedir. Sizin bir kardeşiniz olarak bakanlıklar nezdinde ve projelerinizde her zaman yanınızdayım" diye konuştu.

        Programa Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, İŞKUR Daire Başkanı Fahrettin Kaya, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Bitlis SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, Bitlis İŞKUR İl Müdürü Mücahit Gülmez, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

        (MSA-Y)

        07.04.2017 09:21:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler