Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te referandum çalışması

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde referandum çalışmalarını sürdürüyor.

        16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için partilerin çalışmaları aralıksız sürüyor. Milletvekili Şimşek, beraberindeki heyetle Malazgirt'te bazı ziyaretlerde bulunarak, açılış ve taziyelere katıldı. Kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Şimşek, ardından esnaflarla bir araya geldi.

        Ziyaretlerde konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, güçlü bir Türkiye için birleşme zamanı olduğunu söyledi. Muzaffer Çakar, "Çok değerli hemşehrilerim, kim oyunu hangi partiye versin vermesin biz buradaki tüm vatandaşlarla kardeşiz ve akrabayız. Bu ilçedeki hemen hemen herkesle bir akrabalık bağım var. Bu güzel şehrimizdeki tüm fertler bir birlerine akrabadır ve biz büyük bir aileyiz. Değerli hemşehrilerim; bu bir milletvekili, bu bir şahıs meselesi değil. Bu tamamıyla bir ülke meselesidir. Bizi bölmeye çalışan Avrupalılara karşı verdiğimiz bir onur mücadeledir. Ülkemizde bugüne kadar aksayan koalisyonlarla zayi olan zaman, bundan sonra zayi olmayacak" dedi.

        Milletvekili Şimşek ise, millete sevdalı olduklarını belirterek, "Milletimizin yaşam kalitesinin artması bizim en önemli önceliğimizdir. 16 Nisan'da gereğini aziz milletimiz yapacaktır. Daima millet, kararımız evet. Büyüyen Muş, güçlü Türkiye yolunda hep birlikte önce memleket tabii ki evet" dedi.

        AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet, daha sonra Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı'yı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret etti. Malazgirt köylerinden Gülkoru, Aynalıhoca ve Beşçatak'ta vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattılar.

        (VE-MSA-Y)

        07.04.2017 09:33:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler