Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürün'de minibüs ve taksilere kamera konulacak

        (Fotoğraflı)

        Yasin Kayacı

        SİVAS (İHA) - Gürün'de yapılan ilçe güvenlik toplantısında ticari taksi ve minibüslere kamera konulması kararı alındı.

        Gürün'de yaşayan vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçe güvenlik toplantısı yapıldı. Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri ve muhtarların katıldığı toplantıda Gürün'deki ticari taksi ve minibüslere kamera takılması konusunda görüş birliğine varıldı.

        Toplantıda Türkiye genelinde yürütülen, başta terör olayları olmak üzere, adli olayların araştırılması, delillere ve faillere ilişkin bilgilere hızla ulaşılması ve olayların kısa sürede aydınlatılabilmesi için yolcu taşımacılığında kullanılan minibüs ve taksilere kamera bulundurma düzenlemesinin Gürün'de de uygulama kararı alındı. Ayrıca, çocukların gelişimleri noktasında alınabilecek güvenlik önlemleri, öğrencilerin sosyal medya alışkanlığından sosyal hayata yönlendirilmesi, gibi bir dizi önlemlerin alınması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

        (UY-

        07.04.2017 10:00:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler