Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merhum Alparslan Türkeş İnönü'de de anıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Merhum Alparslan Türkeş, ölümünün 20.yılında İnönü Ülkü Ocağı Başkanlığı tarafından düzenlenen bir programla anıldı.

        Kapalı Pazar yerine kurulan standa halka haşhaşlı çörek, helva ve mevlit şekerleri ikram edildi. Programın yapıldığı alana gelen İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Ülkü Ocağı Başkanı Serhat Hamamcı'yı düzenledikleri anma programından tebrik ederek payrın kabul olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

        İkramların sonunda açıklama yapan Başkan Serhat Hamamcı; "Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in Türk milliyetçiliğine gösterdiği istikamet ne kadar doğru ve isabetlidir" dedi.

        Merhum Başbuğ'un bıraktığı davaya sonuna kadar sahip çıkacaklarını ve her zamankinden daha diri, kuvvetli olacaklarını belirten Başkan Hamamcı; çalışmalarında desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

        (İHA-MET-Y)

        07.04.2017 10:54:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler