Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atilla Bismil'de vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Bismil ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, başlattıkları hizmet seferberliğine aralıksız devam edeceklerini belirterek, halka layık hizmetler sunmak için çalıştıklarını söyledi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bismil ilçesine giden Başkan Atilla, Bismil Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç'i makamında ziyaret ederek belediyecilik hizmetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

        Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

        Başkan Atilla, daha sonra Gülenç ile birlikte İstasyon Caddesinde esnafları ziyaret etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlardan yoğun ilgi gören Atilla, vatandaşlarla sohbet etti, talepleri dinledi. Ardından Barış Caddesine geçen Atilla, minibüs kooperatiflerini ziyaret etti, şoförler ve yolcularla çay içip sorunlarını dinledi.

        Çocuklarla yakından ilgilendi

        Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Atilla, "Çocuklarımızın masum gülüşleri çalışmalarımızın en büyük gücü ve heyecanıdır" dedi. Başkan Atilla, ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

        "Belediye vatandaşın hayatını kolaylaştırır"

        Halkın huzuru için hizmet yürüttüklerini vurgulayan Atilla, şöyle konuştu:

        "Birlik ve beraberlik, Türkiye'yi ileri götürür. Halkımızla daha güçlüyüz. Belediye olarak her kesimi kucaklayacak anlayışla hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına karşı her zaman duyarlı olduk. Belediye hizmet üretir, vatandaşın hayatını kolaylaştırır. Sosyal belediyecilikle devletimizin imkanlarını vatandaşımıza anında ulaştırıyoruz. Yaptığımız projelerle huzurlu şehre katkı sunuyoruz. Hizmet seferberliğimiz aralıksız devam edecek. Halkımıza layık hizmetler sunmak için çalışıyoruz."

        (İHA-MP-Y)

        07.04.2017 11:10:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler