Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis'te Hızlı Satranç Turnuvası yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis'in Polateli ilçesinde Hızlı Satranç turnuvası yapıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği 2016-2017 yılı Satranç faaliyet programı kapsamında bulunuan Polateli Hızlı Satranç Turnuvasının açılışı Polateli Kaymakamı Bayram Türker'in ilk hamlesini ile başlattı.

        Vali Güner Özmen Ortaokulunda düzenlenen turnuva, 2 kategoride toplam 35 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

        Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, AFAD-SEN Genel Başkan Yardımcısı Doğan Sarıçayır, Polateli İlçe Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Polateli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Sürücü ve Satranç İl Temsilcisi Gönül Çelen verdiler.

        Heyecanlı geçen maçlar sonucunda İlkokul kategorisinde birinci İbrahim Halil Danabaş, ikinci Mehmet Zahid Demir, üçüncü Lütfi Oguzbey, Ortaokul Kategorisinde, birinci Ökkeş Kartal, ikinci Mustafa Canarslan ve üçüncü Mustafa Demir oldu.

        (MAD-AOA-Y)

        07.04.2017 11:13:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler