Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'nin seçim aracına saldırı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Edremit ilçesinde AK Parti'nin seçim aracına taşlı saldırı düzenlendi.

        16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi mahalleleri gezen AK Parti Edremit İlçe Başkanlığına ait seçim aracı, bazı kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Aracın camları kırılarak hasar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

        Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bahramoğlu, sinsice ve haince yapılan taşlı saldırı sonucu aracın camlarının kırıldığını belirterek, "Kimse bizi davamızdan yıldıramaz. Hamd ediyoruz, herhangi bir yaralımız yok. Bu millet teröre karşı durmaya devam edecek. Nereden ve kimden gelirse gelsin terörü kınıyoruz. Edremit'te teşkilat aracımızı hedef alan bu terör olayını tekrar şiddetle lanetliyoruz. Rabbimiz, hepimizi bu tür tehlikelerden korusun diyorum. Durmak yok, mücadeleye devam diyoruz. Mücadelemiz devam edecek ve 16 Nisan'da gereken cevap verilecektir" dedi.

        (MSA-Y)

        07.04.2017 11:21:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler