Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'de kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, merkez ve dış mahallelerde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

        Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarla yollara kilitli parke ve kaldırım bordür taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'in merkez ve dış mahallelerinde 2016 yılı içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla ihtiyaç olan yolların kilitli parke taşıyla kaplandığını söyledi.

        Bir yıllık süreçte yollara 3 milyon 800 bin adet parke taşı döşendiğini belirten Özaltun, "Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sadece yollarla sınırlı kalmadı. Vuslat Parkı'nın otopark oluşturulan alanı ile Beyşehir Gençlik Merkezi ve bir mahallemizin düğün salonunun bahçesinde de parke taşı çalışması yürütüldü. Beyşehir'in merkez ve dış mahallelerinin yollarına 3 milyon 800 bin adet parke taşı döşenirken, çalışma yürütülen güzergahlarda kaldırım bordür döşenmesi çalışmaları da gerçekleştirildi. Bu kapsamda aynı dönemde 16 bin 752 bordür taşı ilgili güzergahlarda kullanıldı" dedi.

        Başkan Özaltun, ilçe merkezi ve dış mahallelerde planlanan yol güzergahlarına kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının 2017 yılında da durmadan devam edeceğini belirterek, "Görev süremiz içerisinde yoluna neşter vurulmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Vatandaşlarımız bizim dönemimizde kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre kilitli parke ve kaldırım bordür döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından havaların ısınmasıyla birlikte kaldığı yerden başladı ve durmadan devam edecek. Yollarımızda kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız da yıl boyu sürecek" diye konuştu.

        (US-AH-Y)

        07.04.2017 12:40:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler