Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Polis İsmet Yiğit mezarı başında anıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit Polis İsmet Yiğit'in mezarına bir ziyaret gerçekleştirildi.

        Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Komiser Yardımcısı Emel Türk, Polis Memurları Aysel Şahin, Mehmet Özdoğan, Özlem Duran ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Memur Taşkın Şahin, 1995 yılında Bakırköy Devlet Hastanesi'nde uğradığı saldırı sonucu şehit düşen Polis Memuru İsmet Yiğit'in Elmalı Mahallesi'ndeki mezarını ziyaret etti.

        Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle gerçekleştirilen ziyarette, Şehit Polis İsmet Yiğit'in mezarına çiçek sunuldu. Düzenlenen anma töreninde, Şehit Polis İsmet Yiğit'in amcası Sait Yiğit, kardeşi Kazım Yiğit, akrabaları Ekrem Yiğit, Bayram Dizgin, Şaban Balcı ve Elmalı Mahallesi Muhtarı Hasan Çinko da yer aldı. Emekli İmam Osman Sağlam tarafından okunan duaların ardından mezarlıktaki tören tamamlandı.

        Ardından Elmalı'daki bir kahvehaneye giren Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından Şehit Polis İsmet Yiğit'in yakınlarına da yine çiçek takdim edildi.

        "Biz hiçbir zaman şehitlerimizi unutmadık"

        Ziyaretle ilgiyi konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. yıldönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi yine şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. Biz hiçbir zaman şehitlerimizi unutmadık ve unutmayacağız" ifadelerini kullandı.,

        (HT-MEF-Y)

        07.04.2017 12:58:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler