Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk oylamasına doğru

        - AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş:

        -"Güvenli ve huzurlu Türkiye hayalimizin gerçekleşeceğini anlatıyoruz"

        -"Güçlü Türkiye için 16 Nisan'da bir tercih yapacağız"

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA)- AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı, referandum çalışmaları kapsamında ilçenin 54 mahallesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

        Halk oylamasına sayılı günler kala AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş'ın da yer aldığı referandum çalışmalarında, ilçedeki tüm mahalleler gezilerek tek tek ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Partinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Mutlu Ulutaş, "94 yıllık Cumhuriyet Döneminde 65 Hükümet kurmak zorunda kaldığımızı, 1 hükümetin ortalama ömrünün 14-15 ay olduğunu, bu durumun siyasi ve ekonomik istikrarsızlığa sebebiyet verdiğini belirtiyoruz. Geçmişte Başbakan ve Cumhurbaşkanı anlaşmazlıklarıyla bir gecede paramızın pul olduğunu anlatıyoruz" dedi.

        "Güvenli ve huzurlu Türkiye hayalimizin gerçekleşeceğini anlatıyoruz"

        Yeni Anayasa değişikliği ile birlikte hızlı ve etkili icraat döneminin başlayacağını, uzlaşma kültürümüzün gelişeceğini, hükümetlerin kurulamama sorununun kalmayacağını belirten Ulutaş, "Hükümetlerin güven oyunu milletten alacağını söylüyoruz, bürokrasinin azalacağını, vatandaşların taleplerinin ve ihtiyaçlarının daha hızlı karşılanacağını anlatıyoruz. Meclisi ve Cumhurbaşkanını milletin seçeceğini, yönetimde çift başlılığın ortadan kalkacağını, Devletin tek sahibinin millet olacağını, terörle etkin mücadele edileceğini, güvenli ve huzurlu Türkiye hayalimizin gerçekleşeceğini anlatıyoruz. Güçlü meclis ile halkın temsilinin daha da güçleneceğini söylüyoruz. Cumhurbaşkanının yüzde 50'nin üzerinde bir oranla seçileceğini, böylece tüm vatandaşlarımızın temsilinin mümkün olacağını belirtiyoruz" diye konuştu.

        "Güçlü Türkiye için 16 Nisan'da bir tercih yapacağız"

        Anayasa değişikliğinin faydalarını anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Ulutaş, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizin kalkınmasına, gelişmesine ve daha müreffeh bir ülke olmasına vesile olacağına yürekten inanıyoruz. Siyasi ve ekonomik istikrar için, gençlerimiz için, çocuklarımız için, aydınlık yarınlarımız için ve güçlü Türkiye için 16 Nisan'da bir tercih yapacağız. İnşallah kararımızın Evet olmasını diliyorum" dedi.

        (SM-Y)

        07.04.2017 13:33:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler