Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ, Şanlıurfalı öğrencilerin hayallerindeki üniversite

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi (DÜ), Şanlıurfa'da 8'incisi düzenlenen "Kariyer Günleri"nde öğrencilerle buluştu.

        Şanlıurfa'da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ve bir alışveriş merkezinin ev sahipliğinde yapılan "8'inci Kariyer Günleri" yapıldı. Etkinliğin açılışına, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, katılımcı üniversitelerin yetkilileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

        2017-2018 eğitim ve öğretim yılı tercih dönemi öncesi tanıtım faaliyetlerine devam eden DÜ, Şanlıurfa'daki eğitim fuarına da katılarak stant açtı. 40 üniversitenin katıldığı fuarda DÜ yoğun ilgi gördü. Stantları gezen öğrencilerin çoğu, DÜ'nün hayallerindeki üniversite olduğunu söyledi. DÜ'yü yakından takip ettiklerini dile getiren öğrenciler, buranın tercihlerinde ilk sıralarda olacağın dile getirdi.

        Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın da, DÜ standını ziyaret edip, Basın ve Halkla İlişkiler biriminden Faysal Özdemir'den akademik program, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi aldı.

        Öğrencilere üniversitenin çeşitli tanıtıcı materyallerini hediye edildiği etkinlik üç gün sürecek.

        (İHA-MP-Y)

        07.04.2017 13:44:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler