Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelibolu Devlet Hastanesinde kitap hediyeleşme etkinliği

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gelibolu Devlet Hastanesi 24-29 Mart tarihleri arası 'Kütüphaneler Haftası' olması dolayısıyla kitap hediyeleşme etkinliği düzenledi.

        Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, "Gelibolu Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanlarını öncelikle tebrik ediyorum. İnsan okuma konusunda ne kadar iyiyse konuşma ve hitap etme konusunda da o kadar iyi olur. Okumak, insanın fikir yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını arttırır, insana informasyon ve birikim kazandırır. Okumak, kişiyi öğrenmeye götürmüş olan en başlı informasyon deposudur. İnsan hayatı boyunca öğrenmeye açık bir varlıktır. Yaşama değer veren sağlık camiasının bu davranışının öncelikle yarınına sahip çıkan gençlerimize ve geniş kitlelere örnek olacağı kanısındayım. Önemli olan insanın öğrenmeyi istemesi, kendini geliştirmeyi talep etmesi ve buna inanmasıdır" dedi.

        Etkinlikte günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Gelibolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alper Fırat Polat, "Hiç okuyanla okumayan bir olur mu? Bizde bu tarz etkinlikleri hastanemizde daha sık tekrarlayarak iletişimimizi güçlendirirken arkadaşlık bağlarımızı da kuvvetlendireceğiz" dedi.

        (GD)

        07.04.2017 14:33:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler