Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağarası Köy halkı şükür duasına çıktı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Bağarası köyü halkı şükür duasına çıktı.

        Samsat ilçesi Bağarası Köyünde, yağmurların yeterli yağması ve depremde can kaybının olmaması nedeniyle şükür duası yapıldı. Ardından yemek ikramında bulunuldu. Bağarası Köyünde Said Bin Yahya Türbesinin yanında bir araya gelen köy halkı ve davetliler, öğle namazına müteakip ikram edilen yemekleri yedikten sonra dua ettiler.

        Köy Muhtarı Nazif Bilgin'in daveti üzerine, kaynaşma yemeğine Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Kandemir ile bazı ilçe kurum amirleri katıldı. Kaymakam Yıldırım, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu, köyde geleneksel olarak her yıl yapılan bu kaynaşma toplantısının vatandaşlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

        Kaymakam Yıldırım, "Yakın zamanda Samsat ilçesinde bir deprem yaşandı. Bu depremde hiçbir can kaybı yaşanmadı. Mart ve Nisan aylarında beklenen yağmurların da yağması ile bereketli bir yıl yaşanacağı bekleniyor. Köy halkımız bu vesile ile bir araya gelmekte, bir birilerinin sofralarına iştirak etmekte ve birlik beraberliği pekiştirmektedirler. Bizler de kamu çalışanlarımız ile bu güzel etkinliğe iştirak ettik. Allah bütün milletimizi her türlü kaza, bela ve musibetlerden korusun, bereketini arttırsın inşallah" diye konuştu.

        (FÇ-AOA-Y)

        07.04.2017 16:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler