Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasa dışı yollarla kaçmak isteyen FETÖ/PDY üyeleri yakalandı

        Ahmet Cafer

        EDİRNE (İHA) - Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışan 2 Suriyeli ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisi 3 kişi yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma da, Şüphelilerin Yunanistan'a yakın olan Karakasım ya da Tayakadın köylerinden nehir yoluyla kaçacaklarının öğrenilmesi üzerine Havsa istikameti otogar bağlantı kavşağında araçları durdurularak 2 Suriyeli ve FETÖ/PDY şüphelisi 3 kişi gözaltına alındı. Araç içerisinden nehirden geçmek için kullanılacağı düşünülen bot ve kürek takımı bulundu.

        Organizatör konumundaki O.D, A.E, W.M.M. ve FETÖ/PDY şüphelisi A.S.K., B.B.A. tutuklandı. Diğer FETÖ/PDY şüphelisi MS ve FETÖ/PDY şüphelisi B.B.A'nın eşi M.A. ise kontrollerin ardından serbest bırakıldı.

        (AC-ÖK-Y)

        07.04.2017 17:35:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler