Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu meydanları yaza hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediyesi tarafından, Zafer Meydanı Atatürk Anıtı çevresinde yapılan çevre düzenlemeleriyle meydan yaza hazırlanıyor.

        Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında, Zafer Meydanı, Atatürk Anıtı çevresinde başlatılan peyzaj ve ışıklandırma çalışmaları ile yeni vitrinine kavuşuyor Gürsu Belediyesi hizmet binası önündeki parkta da gerçekleştirilen çevre düzenlemelerinde, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor.Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Baharın tazeliğini ilçemizdeki meydanlarda yaşatmak amacıyla çevre düzenlemelerimizi gerçekleştiriyoruz. İlçemizi, vatandaşlarımızın betonun soğukluğundan uzaklaştıracak güzelliklerle donatıyoruz" dedi.

        (SD-İHS

        08.04.2017 10:41:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler