Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da Karacabey Evi kapılarını açtı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        BURSA (İHA) - Bursa'da Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan Karacabey Evi hizmeti açıldı.

        Merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi'nde hizmete giren Karacabey Evi açılışına Başkan Ali Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve vatandaşlar katıldı. Mehteran ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı açılışta konuşan Özkan, "Bursa'da yaşayan Karacabeyli hemşehrilerimizle tanışmak için bu mütevazi binayı oluşturduk. Tarım yatırımları, turizm yatırımları ve teknolojik yatırımları halkımızla buluşturmaya çalışıyoruz. Amaçlarımız arasında Karacabeylilerin hayat standartlarını yükseltmek var ve bunu yaptığımız çeşitli yatırımlarla sağladığımızı düşünüyorum" dedi.

        AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise, "Karacabey ilçemizin yapmış olduğu yatırımlardan çok memnunuz. İstikrarlı ve güçlü bir hükümetin varlığı yerel yönetimlerimizin de büyük projelere imza atmasına olanak sağlıyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan referandumda daha hızlı gelişen bir Türkiye için en iyi kararı vereceğinizi düşünüyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından Karacabey Evi kurdele kesimi açıldı.

        (AF)

        08.04.2017 18:24:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler